Un tas viss tāpēc, ka tas ir neparasts, garšīgs un, pats galvenais, to ir viegli pagatavot!
Lai arī šo ēdienu sauc par salātiem, mēs tos gatavojam kā sātīgas vakariņas!
Ideāla produktu kombinācija, un pats gatavošanas process sākotnēji mani pārsteidza ar savu vienkāršību un ātrumu.
Ja jau ir apnikuši ierastie ceptie vai ceptie kartupeļi ar gaļu (lai gan tas noteikti neapniks, bet tomēr), pēkšņi gribas izmēģināt ko jaunu un garšīgi pabarot ģimeni, ņemiet vērā recepti.
Receptē nav precīzas proporcijas, es gatavoju pēc gaļas daudzuma. Es centīšos pēc iespējas detalizētāk aprakstīt visu gatavošanas procesu.
Sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Kā pagatavot:
Sāciet gatavot, sagatavojot kartupeļus.
To nepieciešams nomizot un sarīvēt uz korejiešu burkānu rīves. Piepildiet ar aukstu ūdeni.
Tikmēr ķerieties pie gaļas. Šai receptei ir piemērota absolūti jebkura gaļa: vistas krūtiņa, cūkgaļa, liellopa gaļa.
Pārsteigums no zvaigznēm: trīs zvaigžņu zīmes, kas iegūs finanšu džekpotu 2024. gada rudenī
Gaļu sagriež mazos gabaliņos. Pārliek uz sakarsētas pannas ar nelielu daudzumu augu eļļas. Viegli vāra ar aizvērtu vāku.
Tajā posmā, kad liek gaļai vārīties, uzliek uz uguns pannu ar ūdeni. Man ir apmēram 3,5 litri ūdens.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl











